Behandlingar

Svensk-polynesisk akupressur massagebehandlingar

Ta de första stegen till en friskare vardag.

Tiden går och man glömmer lätt sig själv, man prioriterar inte sig själv som man egentligen borde för att orka med allt. Att ge kroppen den omsorg den behöver på ett naturligt sätt kan vara avgörande för att hålla sig frisk trots stress eller andra svåra situationer i livet.

Möt Dina utmaningar medhjälp av rätt friskvård. Kombinera din träning med hälsomassage och få ut den maximala effekten av Din träning.

Massage & Friskvård En självklar del av Ett Gott Liv

Massage för företag och privatpersoner.

Under en 30 minuter behandling får man hjälp för att lösa upp blockeringar i muskulaturen av rygg, nacken och axlar vilken har orsakat domningar i armar, migrän, ischias, ryggvärk trötta muskler i nacke och rygg, smärta och värk i stela leder och hårda muskler.

Hälsomassage frigör emotionell stress som lagrats i vävnader.

Pris: 480:- (inkl. moms) 384:- (exkl. moms)

Under en 45 minuter behandling får man även hjälp för att lösa upp blockeringar i muskulaturen i armar som orsakar till allvarliga problem med rörligheten i armar. Tennisarm i kombination med nacke och axelbesvär, axlar, motverkar migrän, ischias, ryggvärk, smärta och värk i stela leder och hårda muskler.

Pris: 580:- (inkl. moms) 464:- (exkl. moms)

Polynesisk hälsomassage med olja innebär tryckande med tummar och pressande med handflator som behandlar djupt liggande bindväv, vilket stimulerar lymfan (vävnadsvätskan).

Behandlingen är även bra mot vätskeansamlingar och celluliter.

En cellulit är en inflammation i fett-vävnaden som gör att huden svullnar

Pris: 760:- (inkl. moms) 608:- (exkl. moms)

I hälsomassage (70 min Lyx) ingår en lyxig massage av ansikte, huvud och öron med Phytomers ansiktes serum, samt ansiktscreme som är rik på mineraler och näring och förbättrar hudens elasticitet.

Behandlingen är även bra mot vätskeansamlingar och celluliter.

En cellulit är en inflammation i fett- vävnaden som gör att huden svullnar

Pris: 840:- (inkl. moms) 672 :- (exkl. moms)

Efter 80 minuters behandling är kroppen och huden mer levande än någonsin. Blodet börjar flöda friare och kroppens flexibilitet ökar. Kroppens eget endorfin och energi frigörs vilket minskar smärtan och stress i kroppen samt ökar känslan av välbefinnande.

I behandlingen ingår  massage av ansikte, huvud och öron med Phytomers ansiktes serum, samt ansiktscreme som är rik på mineraler och näring och förbättrar hudens elasticitet.I behandlingen ingår även Phytomers fotinpackning med eteriska oljor.

Pris: 940:- (inkl. moms) 752:- (exkl. moms)

Kompletterande:

Som komplettering till 80 minuters behandling används Phytomers varma lermask. Den innehåller mineraler som mangan, magnesium, kalcium och jordsedimentsavlagringar. Den avgiftar djupt liggande vävnader, är välgörande mot värk och reumatism, ger vitalitet och ökar kroppens rörlighet.Behandlingen är även bra mot vätskeansamlingar och celluliter.(En cellulit är en inflammation i fett- vävnaden som gör att huden svullnar upp och får ett madrasserat utseende).Celluliter uppstår huvudsakligen vid hormonella förändringar som orsakas av pubertet, p-piller, graviditet, klimakterium eller vid för mycket stress).I behandlingen ingår Phytomers fotinpackning med eteriska oljor, massage av ansikte, huvud och öron med Phytomers olja, samt ansiktscreme som är rik på mineraler och näring och förbättrar hudens elasticitet.

I hälsomassage (80 min plus) ingår Phytomers fotinpackning med eteriska oljor, massage av ansikte, huvud och öron med Phytomers olja, samt ansiktscreme som är rik på mineraler och näring och förbättrar hudens elasticitet.

Pris: 1100:- (inkl. moms) 88o:- (exkl. moms)